http://www.museucoloniavidal.com/

sábado, 18 de noviembre de 2006

CAL VIDAL SE´N PARLA AL WEB RACÓ CATALÀ



Dijous, 16 de novembre de 2006 a les 14:00
Informa: Guillem
infraestructures_35.jpegL'empresa nordamericana Hines preveu construir més de 500 pisos a la colònia de Cal Vidal (Puig-reig - Bergueda), que acaba de comprar. La majoria se situaran a la zona dels pisos de l'antiga colònia industrial, que seran rehabilitats. Hi ha set blocs d'edificis que, en total, tindran 118 apartaments rehabilitats. Però se'n construiran 106 a l'interior de la nau central de l'antiga fàbrica tèxtil, que seran considerats lofts o habitatges diàfans.

A més, els plans de la companyia passen per construir al marge dels edificis actuals, nous blocs de pisos, amb un total de 307 habitatges, i més de 100 seran de protecció oficial. En total, 531 habitatges, segons confirma la mateixa companyia.

Els pisos que es construiran a l'interior de l'antiga nau de la fàbrica estaran equipats amb les últimes tecnologies, per fer-hi possible el teletreball. És a dir, que un empleat d'una multinacional amb seu a Barcelona pugui treballar des de casa, gràcies a una bona connexió a Internet, i a d'altres equipaments relacionats amb les noves tecnologies.

habitatge_92.jpeg A més de pisos, també és previst que la nau de la fàbrica aculli un hotel amb 40 habitacions i un restaurant. Això sí, l'Ajuntament de Puig-reig està convençut que l'edifici es rehabilitarà sense malmetre'l.

La immobiliària nordamericana té previst obrir una escola bressol i una escola de primària a Cal Vidal, i també pensa crear una gran àrea de vianants. Per aconseguir-ho, construirà aparcaments soterrats, i prohibirà la circulació de cotxes a l'interior de l'antiga colònia.

L'empresa té previst invertir 120 milions d'euros en totes les obres que vol fer a Cal Vidal. La companyia presentarà aquest cap de setmana els projectes que té a la fira de Sant Martí de Puig-reig.


Aquí trobareu l´enllaç amb la notícia i les opinions expressades al respecte, poc a poc, la gent va despertant de l´aberració urbanistica més gran del Berguedà en aquesta democràcia. Agraim l´interès generat i la denúncia dels còmplices que volen tirar endavant i ensorrar el nostre estimat CAL VIDAL.

No hay comentarios: