http://www.museucoloniavidal.com/

sábado, 17 de febrero de 2007

EL PROJECTE DE HINES, AL DESCOBERT AL BERGUEDÀ ACTUAL



El macroprojecte de HINES, que ha tingut una aprovació inicial amb conveni urbanístic entre l´ajuntament de Puig-reig amb el suport de CIU-PP-grup mixt(aviat "marca blanca" d´Iniciativa) i amb l´oposició d´ERC, que diuen que inclús es elimina terreny industrial del polígon per també fer-hi pisos. Molta gent nova ,però fotre fora empreses. Aquest és el futur de Puig-reig?.

La magnitud del projecte va sortir a la llum en reportatge amb imatges de simulació al Berguedà actual, on es veuen fileres de pisos i més pisos i es pot consultar en aquest enllaç:

http://www.tagast.com/PDFs/BerguedaActual_011_sencer.pdf

S´informa que a un mes de les eleccions hi haurà sessió informativa sobre el Pla General:
PARTICIPACIO CIUTADANA AL PLA GENERAL: Imprimir Correu electrònic
“El futur urbanístic de Puig-reig a debat”:
“EL PUIG-REIG QUE VOLEM, IMAGINEM-LO JUNTS!!”, diuen, per això aproven conveni a corre-cuita que obliga a modificar el Pla General actual , que està en procés de revisió i elaboració d´un de nou i el normal és esperar a que es finalitzi, però HINES amb l´ajuntament van de bracet a esquenes de veïns que se´ns fa firmar document que ens diuen que ens paguen mudança perquè marxem i condicions de lloguer futures no consten i supediten condicions a que tots marxem de Cal Vidal. Ens volen fora de Cal Vidal als veïns de tota la vida, amb calçador al preu que sigui...

Sessió de treball ciutadà:
DATA: dijous 12 d’abril 2007
HORA: 20,30 h. a 23 h.
LLOC: IES de Puig-reig

No hay comentarios: