http://www.museucoloniavidal.com/

sábado, 18 de noviembre de 2006

CAL VIDAL SE´N PARLA A WEB MOVIMENTS SOCIALS INDYMEDIA


http://barcelona.indymedia.org/newswire/display/281420/index.php

El grup HINES preten fer 531 pisos a Cal Vidal (Puig-reig) !

11 nov 2006 01:46:56
El grup HINES pretén destrosar antiga colònia tèxtil fent fora llogaters, derruint patrimoni per fer 531 pisos a Cal Vidal(Puig-reig)-Berguedà i desarticulant un museu del tèxtil existent
panoramica cal vidal.jpg
La nord-americana Hines planeja 531 habitatges a Cal Vidal i un hotel de 40 habitacions
Vol construir més de cent pisos dins de la fàbrica i més de 300 en nous blocs de vivendes
http://www.radioberga.cat/arxiu_noticies/noticia.xsp?id=1043

10/11/2006 15:47 | L’empresa nord-america Hines preveu construir més de 500 pisos a la colònia de Cal Vidal, que acaba de comprar. La majoria se situaran a la zona dels pisos de l’antiga colònia industrial, que seran rehabilitats. Hi ha set blocs d’edificis que, en total, tindran 118 apartaments rehabilitats. Però se’n construiran 106 a l’interior de la nau central de l’antiga fàbrica tèxtil, que seran considerats lofts o habitatges diàfans.
A més, els plans de la companyia passen per construir al marge dels edificis actuals, nous blocs de pisos, amb un total de 307 habitatges, i més de 100 seran de protecció oficial. En total, 531 habitatges, segons confirma la mateixa companyia.
Els pisos que es construiran a l’interior de l’antiga nau de la fàbrica estaran equipats amb les últimes tecnologies, per fer-hi possible el teletreball. És a dir, que un empleat d’una multinacional amb seu a Barcelona pugui treballar des de casa, gràcies a una bona connexió a Internet, i a d’altres equipaments relacionats amb les noves tecnologies.
A més de pisos, també és previst que la nau de la fàbrica aculli un hotel amb 40 habitacions i un restaurant. Això sí, l’Ajuntament de Puig-reig està convençut que l’edifici es rehabilitarà sense malmetre’l.
La immobiliària nord-americana té previst obrir una escola bressol i una escola de primària a Cal Vidal, i també pensa crear una gran àrea de vianants. Per aconseguir-ho, construirà aparcaments soterrats, i prohibirà la circulació de cotxes a l’interior de l’antiga colònia.
L’empresa té previst invertir 120 milions d’euros en totes les obres que vol fer a Cal Vidal. La companyia presentarà aquest cap de setmana els projectes que té a la fira de Sant Martí de Puig-reig.
A continuació teniu la notícia publicada a la web de Ràdio Berga, ens volen col.locar 531 pisos de luxe. Fem números: 60.000.000 de les antigues pessetes per 531 pisos seria: 31.860.000.000 pessetes antigues, o sigui uns 191.000.000 euros, 191 milions d´euros la venda, per molt que costi la construcció...han comprat CAL VIDAL per 15 milions d´euros!!!!!!!!
Mira també:
http://calvidal.blogspot.com

This work is in the public domain
veure comentaris / afegir comentari



És activa i podeu dir la vostra a web completíssima d´allò que passa arreu, merci a Berguedà per incloure informació a Indymedia.

No hay comentarios: